Bestil tid

På tlf: 2180 1100
ved Jeanette Glanning,
kosmetisk behandlingsvejleder

NON-KIRURGI

Kosmetiske korrektioner uden kirurgi

Vi foretager også kosmetiske behandlingsalternativer, som ikke involverer kirurgi. Behandlingerne giver gode resultater, men kræver ikke operation og som hovedregel heller ikke bedøvelse.

Botox Rynkebehandling

Botox Rynkebehandling

Botox er verdens mest efterspurgte ikke-kirurgiske skønhedsbehandling og er ikke længere forbeholdt stjernerne i Hollywood.

Please® Laserbehandling

Please® Laserbehandling

Behandlingen stimulere hudens reparationsproces, så huden producerer nye elastiske og kollagen fibre.

Kontakt os

Vi svare indenfor 24 timer.

Kommende forandringer for Plastikkirurgisk Klinik

Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj står foran kommende forandringer i hvorledes patienterne modtages, tidsbestilling og information.

Klinikkens sekretær og receptionist har valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med dette eventyr.

Dette indebærer, at der fra 1. Juni 2019 ikke længere vil sidde en person bag ved receptionsskranken.

Nye tider til kontrol og trådfjernelse og tider til nye operationer udleveres af personalet.

Tidsbestilling og information kan fortsat foretages telefonisk, men det vil nu blive varetaget af andet personale, som ikke befinder sig på matriklen. Relevante informationer vil i langt højere omfang blive tilsendt på mail, eller blive sendt som links i SMS, så patienterne kan downloade og printe de informationer som er relevante for dem.

Man vil altså STADIG få en venlig person i røret, som vil være behjælpelig med tidsbestilling og informationer. Informationerne vil blive tilsendt i videst mulig omfang som mail, således at man ikke behøver at sidde med blyant og papir for at notere.

Flytning af tider og aflysninger foretages fortsat telefonisk.

Selv om det nye personale er vant til opgaven, så er de altså nye på Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj, og de skal lige finde sig tilrette med den nye opgave.

Jeg beder derfor om forståelse og tålmodighed hvis det ikke foregår HELT så hurtigt og glat i starten – det er en læringsproces, som er overstået i løbet af kort tid.

Med venlig hilsen

Eric Olesen

×