Skip to content

NEOSTRATA

NON-KIRUGI

BESTIL TID

På tlf: 2180 1100
ved Jeanette Glanning,
kosmetisk behandlingsvejleder

NEOSTRATA

NeoStrata hudpleje

Vi kan med stolthed og glæde tilbyde dig en verdenssucces inden for hudpleje: NeoStrata.

NeoStrata forebygger og minimerer rynker. Modvirker acne og uren hud. Hjælper mod tør hud og rosacea. Og meget mere.

Vi kan tilbyde enestående, effektive klinikbehandlinger. Vi kan tilbyde fantastiske produkter til hjemmebrug. Alt sammen til særdeles rimelige priser!

To af verdens førende hudpleje forskere, professorerne dr. Eu- gene van Scott og dr. Ruey Yu, indledte deres forskning for mere end 40 år siden i USA.

Det var deres ambition at hjælpe mennesker med forskellige hudsygdomme. Og det lykkedes dem at lindre generne hos mennesker med hudproblemer som acne, rosacea, iktyose, atopisk eksem osv. Et andet resultat af deres forskning var udviklingen af produkter, som modvirker og minimerer fine linjer og rynker. I dag har de mere end 120 patenter. Når man har et patent, betyder det, at ingen anden tidligere har gjort denne opdagelse, og at ingen har ret til at kopiere den. Der er altså tale om unikke produkter, som de to professorer har udviklet i samarbejde med deres store forsker team.

Vi tilbyder deres fantastiske produkter. NeoStrata professionel medicinsk hudpleje, som du kun finder hos læger.

Vi tilbyder deres fantastiske produkter. NeoStrata professionel medicinsk hudpleje, som du kun finder hos læger. Herunder kan du læse mere om de forskellige produkter.