Bestil tid

Bestil tid på tlf: 2180 1100
ved Jeanette Glanning,
kosmetisk behandlingsvejleder

NEO STRATA

NeoStrata hudpleje

Vi kan med stolthed og glæde tilbyde dig en verdenssucces inden for hudpleje: NeoStrata.

NeoStrata forebygger og minimerer rynker. Modvirker acne og uren hud. Hjælper mod tør hud og rosacea. Og meget mere.

Vi kan tilbyde enestående, effektive klinikbehandlinger. Vi kan tilbyde fantastiske produkter til hjemmebrug. Alt sammen til særdeles rimelige priser!

To af verdens førende hudpleje forskere, professorerne dr. Eu- gene van Scott og dr. Ruey Yu, indledte deres forskning for mere end 40 år siden i USA.

Det var deres ambition at hjælpe mennesker med forskellige hudsygdomme. Og det lykkedes dem at lindre generne hos mennesker med hudproblemer som acne, rosacea, iktyose, atopisk eksem osv. Et andet resultat af deres forskning var udviklingen af produkter, som modvirker og minimerer fine linjer og rynker. I dag har de mere end 120 patenter. Når man har et patent, betyder det, at ingen anden tidligere har gjort denne opdagelse, og at ingen har ret til at kopiere den. Der er altså tale om unikke produkter, som de to professorer har udviklet i samarbejde med deres store forsker team.

Vi tilbyder deres fantastiske produkter. NeoStrata professionel medicinsk hudpleje, som du kun finder hos læger.

Kontakt os

Vi svare indenfor 24 timer.

Kommende forandringer for Plastikkirurgisk Klinik

Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj står foran kommende forandringer i hvorledes patienterne modtages, tidsbestilling og information.

Klinikkens sekretær og receptionist har valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med dette eventyr.

Dette indebærer, at der fra 1. Juni 2019 ikke længere vil sidde en person bag ved receptionsskranken.

Nye tider til kontrol og trådfjernelse og tider til nye operationer udleveres af personalet.

Tidsbestilling og information kan fortsat foretages telefonisk, men det vil nu blive varetaget af andet personale, som ikke befinder sig på matriklen. Relevante informationer vil i langt højere omfang blive tilsendt på mail, eller blive sendt som links i SMS, så patienterne kan downloade og printe de informationer som er relevante for dem.

Man vil altså STADIG få en venlig person i røret, som vil være behjælpelig med tidsbestilling og informationer. Informationerne vil blive tilsendt i videst mulig omfang som mail, således at man ikke behøver at sidde med blyant og papir for at notere.

Flytning af tider og aflysninger foretages fortsat telefonisk.

Selv om det nye personale er vant til opgaven, så er de altså nye på Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj, og de skal lige finde sig tilrette med den nye opgave.

Jeg beder derfor om forståelse og tålmodighed hvis det ikke foregår HELT så hurtigt og glat i starten – det er en læringsproces, som er overstået i løbet af kort tid.

Med venlig hilsen

Eric Olesen

×