Skip to content

ANSIGTSLØFT UDEN KIRURGI (ULTHERA)

NON-KIRUGI

BESTIL TID

På tlf: 2180 1100
ved Jeanette Glanning,
kosmetisk behandlingsvejleder

ULTHERAPY

Ulthera er en ultralydsbehandling, hvor man behandler hudens bærende strukturer. Samtidigt startes en regenerativ eller genopbyggende proces i huden, således at den genvinder en del af den tabte spændstighed og fylde.
Behandlingen er ikke velegnet til alle. Såfremt forandringerne er for fremskredne på grund af sol eller tobaksrygning, kan andre behandlinger være mere velegnede.
Ulthera er en hudforyngende behandling og ikke en rynkebehandling. Ofte vil man dog opleve, at de fine rynker mindskes.

PRISER

Alle kosmetiske, ikke medicinsk indicerede behandlinger med Filler, Botox og laser er blevet tillagt 25% moms per 1. April 2011.

Grundet indførelsen af den lovpligtige Patientforsikringsbetaling for kosmetiske behandlingssteder per 1. September 2013, pålægges alle patientbetalinger et forsikringsgebyr på 6%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser.

Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. Den offentlige Patientforsikring – modsat patienter som privat vælger behandling på udenlandske hospitaler.

BEHANDLING
PRIS
Forundersøgelse ved kosmetisk behandlingsvejleder
GRATIS
Pande
kr. 5.000
Øjenomgivelser
kr. 3.000
Kinder
kr. 10.000
Hals
kr. 5.000
Hele ansigtet
kr. 15.000
Kombinationsbehandling Ulthera og PLEASE hele ansigtet
kr. 20.000
Tillæg for behandling i ”rus”
kr. 2.000
Tillæg for behandling i fuld bedøvelse
kr. 5.000

ULTHERA OG ULTHERAPY

Hvad er Ulthera?
Ulthera er en ultralydsbehandling, som kan revolutionere de behandlingsprincipper, som vi bruger i dag.
Behandlingen involverer IKKE  kirurgi. Huden bliver IKKE påvirket eller gennembrudt. Kun det væv, som ultralyden  er fokuseret på, bliver behandlet.
Med teknikken har vi mulighed for at give huden i ansigtet og på halsen et løft, som tåler sammenligning med en kirurgisk ansigtsløftning.
Ulthera er en ny behandlingsmetode, hvor man kombinerer to velkendte principper i et og samme værktøj. Man kombinerer den velkendte ultralydsskanning – som bl.a. kendes fra fosterskanninger – med fokuseret ultralyd, som bl.a. har været brugt til behandling af kræft i prostata.

Dette indebærer, at man kan se de strukturer under huden, som man ønsker at behandle, samtidigt med at man udfører behandlingen.
Ulthera er – som det eneste behandlingsprincip – godkendt af de amerikanske helsemyndigheder FDA (Food and Drug Administration) til øjenbrynsløft.
Da effekten af den fokuserede ultralyd afgives til de samme strukturer, som behandles ved ansigtsløftning (platysma og SMAS’en) opnås der et løft af huden – ikke en stramning af huden, som det sker ved laser og lignende teknikker.
Samtidigt starter man den regenerative proces hvilket bl.a. indebærer, at der dannes nyt collagen i huden. Denne regenerative proces kan ses efter 2-3 måneder og den vil fortsætte op til et år. Den kan ses ved at huden bliver mere spændstig, får bedre fylde og generelt ser forynget ud.

Teknikken er under udvikling.
Aktuelt har vi mulighed for at tilbyde behandling af ansigt og halsen, omkring øjne og panden (dog ikke mund og hage).
Der arbejdes på at udvikle metoder til behandling af løs hud på maven og overarmene (mormorarme), men også mod overdreven svedproduktion i armhulerne.

Hvordan udføres behandlingen?
Først markerer man eventuelt de områder man ønsker at behandle. Derefter anbringes patienten i en stol, som kan lægges ned. Man påsmører et tyndt lag ultralydsgel på patienten eller på ultralydshovedet. Herefter starter man skanningen og man sikrer sig, at man kan se de strukturer, som man ønsker at behandle. Når man er sikker, starter behandlingen. Den foregår ved at der afsættes energi (varme) i 21 punkter på en 2,5 cm lang linje. Herefter flyttes ultralydshovedet ca. 3 millimeter hvorefter processen gentages.
Hvor stor er behandlingen?
Behandlingens størrelse afhænger af mange faktorer, således af hvilken region man behandler, om det er et stort eller lille ansigt, hvilken effekt man ønsker, hvor tyk huden er i den pågældende region og i nogen grad også om man er mand eller kvinde (ved f.eks. øjenbrynsløft vil man ofte løfte den laterale halvdel af øjenbrynet hos kvinder, mens man opnår det bedste æstetiske resultat ved at løfte hele øjenbrynet hos manden).

Gør det ondt med Ulthera?
Når effekten afgives underhuden, føles det som en stribe varme nåleprik.
Smerter er en meget individuel størrelse. Nogle vil ikke regne disse prik for belastende, andre vil have behov for lokalbedøvende creme eller lokalbedøvelse. Behandling i panden er dog ømfindig for alle – lokalbedøvelse anbefales derfor her. Ofte kan man med fordel tage to tabletter paracetamol (Panodil/Pamol/Pinex) før behandlingen.

Hvad kan du forvente efter en behandling?
Efter behandlingen kan der forekomme let rødme, som oftest aftager indenfor et par timer. Enkelte vil opleve let hævelse, som kan vare fra få timer til et par døgn om at forsvinde.
Hævelsen er et naturligt respons på behandlingen og bør IKKE give anledning til behandling, med UNDTAGELSE af svær hævelse. Enkelte har oplevet ”blå mærker”.
Som hovedregel kan alle normale aktiviteter genoptages umiddelbart efter behandlingen.
Du vil kunne se og mærke en forskel efter 2-3 måneder og mange vil kunne se fremskridt helt op til et år.

Hvor længe holder en behandling med Ulthera?
Det er der faktisk ingen som ved – endnu. Den holder i mindst to år – og man forventer at der går mindst 5 år, før man er tilbage ved udgangspunktet.

Kan man behandles flere gange med Ulthera?
Ja – men det anbefales at afvente 6-12 måneder før næste behandling gives. Der er – endnu – ingen som har fået mere end to behandlinger.