BRYSTKIRURGI

ANSIGTSKIRURGI

KORREKTION AF KROPPEN

Bestil tid

Henviste patienter:
86 12 95 00

Private patienter :
69 88 08 50

Brystreduktion mænd

Brystreduktion mænd

Mandlig brystudvikling er ikke bare et rent kosmetisk spørgsmål, det kan også give fysiske gener, fordi nogle ligefrem har ømhed i brysterne.

Ansigtsløft Mænd

Ansigtsløft Mænd

Med årene mister huden og bindevævet elasticitet, huden bliver slap og rynket og mange får løs hud på halsen.

FEDTSUGNING

FEDTSUGNING

Selv om man er slank, kan man stadig have fedtdepoter på halsen, brystet, maven eller på siderne af kroppen (dansehåndtag).

SVED

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, fra kraftige antiperspiranter til behandling med strøm (iontoforese), operation og Botox.

Kontakt os

Vi svare indenfor 24 timer.

Kommende forandringer for Plastikkirurgisk Klinik

Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj står foran kommende forandringer i hvorledes patienterne modtages, tidsbestilling og information.

Klinikkens sekretær og receptionist har valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med dette eventyr.

Dette indebærer, at der fra 1. Juni 2019 ikke længere vil sidde en person bag ved receptionsskranken.

Nye tider til kontrol og trådfjernelse og tider til nye operationer udleveres af personalet.

Tidsbestilling og information kan fortsat foretages telefonisk, men det vil nu blive varetaget af andet personale, som ikke befinder sig på matriklen. Relevante informationer vil i langt højere omfang blive tilsendt på mail, eller blive sendt som links i SMS, så patienterne kan downloade og printe de informationer som er relevante for dem.

Man vil altså STADIG få en venlig person i røret, som vil være behjælpelig med tidsbestilling og informationer. Informationerne vil blive tilsendt i videst mulig omfang som mail, således at man ikke behøver at sidde med blyant og papir for at notere.

Flytning af tider og aflysninger foretages fortsat telefonisk.

Selv om det nye personale er vant til opgaven, så er de altså nye på Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj, og de skal lige finde sig tilrette med den nye opgave.

Jeg beder derfor om forståelse og tålmodighed hvis det ikke foregår HELT så hurtigt og glat i starten – det er en læringsproces, som er overstået i løbet af kort tid.

Med venlig hilsen

Eric Olesen

×