SE DIT RESULTAT I 3D FØR OPERATIONEN

KORREKTION AF KROPPEN

Bestil tid

Henviste patienter:
86 12 95 00

Private patienter :
69 88 08 50

CRISALIX

Mange mennesker afholder sig fra plastikkirurgiske indgreb, fordi man er nervøst for om resultatet lever op til forventningerne – eller man er nervøs for om man kommer til at se ”opereret ud” – eller om man mister sin identitet helt eller delvis. Denne bekymring har vi nu – i en vis udstrækning – mulighed for at gøre noget ved med CRISALIX.

Crisalix er en banebrydende ny teknik, hvor man ved en revolutionerende 3D- skanning kan lave en 3D-simulering som viser resultatet efter operationen.

Man kan oveni købet uploade tre billeder hjemmefra og lave en 3D-simulering af en brystforstørrelse hjemme.

Crisalix

FÅ EN SCANNING AF LÆGEN ELLER START HJEMMEFRA

Kosmetisk Klinik har anvendt Crisalix i nogen tid nu, og vi glæder os over, at der er så stor overensstemmelse mellem 3D-simuleringen før operationen og det færdige indgreb.

Det gør det betydeligt lettere for patienten at træffe det rigtige valg.

Crisalix kan bruges både i ansigtet, brysterne og kroppen.

Hvis Du ønsker at se, hvad vi kan opnå for dig, kan Du bestille tid til en konsultation på 69880850 eller via vores kontakt felt. Ellers kan Du besøge www.crisalix.com og oprette en profil og uploade tre fotografier som anvist. Det koster 86€.

SE CRISALIX VIDEO HERUNDER

Kontakt os

Vi svare indenfor 24 timer.

Kommende forandringer for Plastikkirurgisk Klinik

Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj står foran kommende forandringer i hvorledes patienterne modtages, tidsbestilling og information.

Klinikkens sekretær og receptionist har valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med dette eventyr.

Dette indebærer, at der fra 1. Juni 2019 ikke længere vil sidde en person bag ved receptionsskranken.

Nye tider til kontrol og trådfjernelse og tider til nye operationer udleveres af personalet.

Tidsbestilling og information kan fortsat foretages telefonisk, men det vil nu blive varetaget af andet personale, som ikke befinder sig på matriklen. Relevante informationer vil i langt højere omfang blive tilsendt på mail, eller blive sendt som links i SMS, så patienterne kan downloade og printe de informationer som er relevante for dem.

Man vil altså STADIG få en venlig person i røret, som vil være behjælpelig med tidsbestilling og informationer. Informationerne vil blive tilsendt i videst mulig omfang som mail, således at man ikke behøver at sidde med blyant og papir for at notere.

Flytning af tider og aflysninger foretages fortsat telefonisk.

Selv om det nye personale er vant til opgaven, så er de altså nye på Plastikkirurgisk Klinik i Åbyhøj, og de skal lige finde sig tilrette med den nye opgave.

Jeg beder derfor om forståelse og tålmodighed hvis det ikke foregår HELT så hurtigt og glat i starten – det er en læringsproces, som er overstået i løbet af kort tid.

Med venlig hilsen

Eric Olesen

×