KORREKTION AF KROPPEN

Bestil tid

Henviste patienter:
86 12 95 00

Private patienter :
69 88 08 50

BRYSTVORTER

REDUKTION AF FOR STORE BRYSTVORTER
Brystvorten og det brunpigmenterede område rundt om, kaldet areola, er med til at tegne brysterne og give dem personlighed. Men hos nogle kan det brunpigmenterede område være uharmonisk og stort i forhold til resten af brystet. Dette kan rettes op på med en brystvortereduktion.

Det forstørrede brystvorteområde, areola, er sædvanligvis opstået efter amning, vægtstigning eller det kan skyldes vægten fra tunge, store bryster. Kirurgisk kan man fjerne et stykke af areola hele vejen rundt, så hele brystvorteområdet blive mindre. Snittet syes sammen, så arret næsten ikke bliver synligt. I mange tilfælde kan en brystvortereduktion udføres i lokalbedøvelse.

>>Læs mere i menuen herunder

PRIS

PRIS

Priserne er vejledende, da operationerne ofte må individuelt tilpasses. Priserne inkluderer bedøvelse og efterfølgende kontroller. Eventuel indlæggelse er ikke inkluderet med mindre det er angivet i prislisten.

Alle kosmetiske, ikke medicinsk indicerede behandlinger med Filler, Botox og laser er blevet tillagt 25% moms per 1. April 2011.

Grundet indførelsen af den lovpligtige Patientforsikringsbetaling for kosmetiske behandlingssteder per 1. September 2013, pålægges alle patientbetalinger et forsikringsgebyr på 6%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser.

Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. Den offentlige Patientforsikring – modsat patienter som privat vælger behandling på udenlandske hospitaler.

Behandling Pris
Forundersøgelse kr. 700
Brystvortereduktion (areola-reduktion), lokalbedøvelse kr. 12.000
Løft af indadvendte brystvorter, lokalbedøvelse kr. 9.000
Tillæg for fuld bedøvelse eller rus kr. 2.000
BRYSTVORTER – REDUKTION AF BRYSTVORTEOMRÅDET

BRYSTVORTER – REDUKTION AF BRYSTVORTEOMRÅDET

Hvorfor reduktion af brystvorte?
Amning eller ændring efter stort vægttab har måske gjort dit brystvorteområde usædvanligt stort i forhold dine brysters nuværende størrelse. En relativ simpel operation kan mindske omkredsen af dit brystvorteområde. En reduktion af brystvorteområdet vil skabe harmoni og forbedre totalindtrykket af brystet.

Hvad skal du have lavet?
Inden operationen skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som vil undersøge og måle brystvorteområdet, areola. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægges netop din operation.
Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.
Din krop vil fortsætte med at ældes, afhængig af arv og miljø. Men effekten af brystvortereduktionen er livsvarig, og du vil fortsætte med at have et harmonisk og flot bryst.
Efter informationen er givet både skriftligt og mundtligt, skal der gå mindst 7 dage, før behandlingen kan finde sted. Sådan er Sundhedsstyrelsens regler.

Hvordan foregår selve operationen?
Inden operationen vil kirurgen tegne på området for at vide præcist hvor snittet skal lægges og hvor meget af areola, der skal fjernes. Når bedøvelsen virker vil han lægge et snit hele vejen rundt, igen centrerer brystvorten ved hjælp af små sting og sy den brunpigmenterede hud sammen med den almindelige hud. Er det brunpigmenterede område ekstra stort, må kirurgen udover at reducerer cirkulært også fjerne lidt hud under brystvorten, så du får et lille ar, der strækker sig fra brystvorten og ned mod folden af under brystet.

Hvordan skal du bedøves?
Operationen foretages sædvanligvis i lokalbedøvelse – eventuelt med supplerende smertestillende medicin via et drop. Hvis du ønsker, kan operationen også foregå under fuld bedøvelse.

Er der nogen risiko forbundet med operationen?
Når en kvalificeret plastikkirurg udfører en brystvortereduktion, er komplikationerne få. Der er dog altid en risiko forbundet med enhver form for kirurgi. Mulige komplikationer:

• Reaktioner på bedøvelsen
• Infektion (under 1%)
• Arrene kan blive tydelige og ømme. Arvævsdannelse er individuel, og man kan ikke forudsige, hvordan den enkelte danner ar. Dårlig opheling rammer ofte rygere. Dette kan mindskes ved at holde op med at ryge 6 uger før og efter operationen.
• Følelsesløshed i området omkring brystvorten er sædvanligvis midlertidig, men kan tage måneder før det forsvinder, hyppigheden er 3-4% Permanent følelsesløshed
• Hæmatom, der er en blodansamling under huden, som eventuelt skal fjernes af kirurgen, hyppighed 3-4%
• Asymmetri
• Serom
• Farveændring af brystvorten
• Blødning
• Nervebeskadigelser
• Hævelse og smerter
• Ændring af brystvortens farve

Hvordan kan du forberede dig til operationen?
Inden operationen skal du:

• Ophøre med at spise lægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre blandt andet Magnyl, Aspirin samt andre lægemidler og naturlægemidler, som kan påvirke blodets evne til at størkne, fx Q10, fiskeolier eller E-vitamin. Dette bør du ophøre med ca. 3 uger før operationen.
• Aftale at blive hentet af en pårørende efter operationen, som også kan passe dig det første døgn.
• Indkøbe Panodil på apoteket
• Ophøre med tobaksrygning 6 uger før operationen – og lige så længe efter.
På operationsdagen skal du tage et brusebad med grundig sæbevask af krop og hår. Brug ikke creme på det område, der skal opereres denne dag.

Hvornår skal du møde på klinikken til kontrol?
Efter ca. 2 uger skal trådene fjernes af personalet på klinikken. Efter ca. 3 måneder vil vi gerne se dig til en kontrol og afsluttende foto. Er du på noget tidspunkt utryg, eller har du spørgsmål i den mellemliggende tid, kan du altid kontakte os og eventuelt aftale en tid i klinikken.