KORREKTION AF KROPPEN

Bestil tid

Henviste patienter:
86 12 95 00

Private patienter :
69 88 08 50

BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET VÆV

Kvinders bryster er noget meget personligt og de kan have vidt forskellige størrelser og faconer.

Nogle kvinder synes, de har for små bryster. Det kan bero på, at de aldrig har fået den brystudvikling, de måtte ønske sig eller det kan være en gene, der er opstået med alderen eller som et led i graviditet, fødsel og amning.

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er egnet for kvinder, som

 • ønsker sig en brystforstørrelse på ca. én skålstørrelse
 • ønsker sine implantater fjernet, men gerne vil bevare en vis fylde
 • har asymmetriske bryster
 • ønsker brystrekonstruktion efter cancer
 • kvinder som har tabt sig efter at de har fået brystimplantater, og hvor protesen nu er synlig på grund af manglende fedtvæv.

>>Læs mere i menuen herunder

PRIS

PRIS

Priserne er vejledende, da operationerne ofte må individuelt tilpasses. Priserne inkluderer bedøvelse og efterfølgende kontroller. Eventuel indlæggelse er ikke inkluderet med mindre det er angivet i prislisten.

Alle kosmetiske, ikke medicinsk indicerede behandlinger med Filler, Botox og laser er blevet tillagt 25% moms per 1. April 2011.

Grundet indførelsen af den lovpligtige Patientforsikringsbetaling for kosmetiske behandlingssteder per 1. September 2013, pålægges alle patientbetalinger et forsikringsgebyr på 6%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser.

Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. Den offentlige Patientforsikring – modsat patienter som privat vælger behandling på udenlandske hospitaler.

Behandling Pris
Forundersøgelse kr. 700
Brystforstørrelse med eget væv første gang, fuld bedøvelse kr. 36.000
Brystforstørrelse med eget væv, efterfølgende, fuld bedøvelse kr. 18.000
BRYSTFORSTØRRELSE

BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET VÆV

For at man kan lave en brystforstørrende operation med eget fedtvæv, kræves det at der er tilstrækkeligt fedtvæv andet sted på kroppen, så der kan suges omkring 500 ml. Samtidig er det tilrådeligt, at patienten ikke umiddelbart herefter ønsker et større vægttab.

Det bedste resultat opnås som ikke-ryger, da helingsprocessen påvirkes negativt ved rygning og mere af det flyttede fedtvæv går til grunde.

Tidspunkt for operation

Du skal være myndig og fuldt udvokset, inden du kan få lavet indgrebet.

Hvem kan ikke behandles?

 • Patienter i blodfortyndende behandling (tidligst 1 uge efter ophør)
 • Patienter med blødersygdom
 • Patienter med aktive hudsygdomme eller infektion på injektionsstedet
 • Diabetespatienter
 • Rygere, som ikke vil holde pause med tobakken.
 • Kvinder med PCO (Poly-Cystisk-Ovariesyndrom)

Forventning til resultat

Der er en høj tilfredshed med dette indgreb, mange beskriver det som et rigtig godt alternativ til implantater, da patienterne synes det ser naturligt ud og konsistensen føles naturlig, som et normalt bryst. Man må dog, være forberedt på at der kan være flere indgreb/behandlinger til, før det ønskede resultat er opnået.

Komplikationer

I sjældne tilfælde kan der forekomme irritationstilstande med ømhed, hårdhed og rødme i det injicerede område. Denne tilstand kan vare i op til 2 uger og forsvinder af sig selv. Infektion eller blodansamling er ganske sjældent, under 1 %.

Undersøgelse for knuder i brystet

Det indsprøjtede fedtvæv forhindre ikke, at man kan lave undersøgelse af brysterne og føle efter knuder. På samme måde kan man uden problemer få lavet ultralydsundersøgelse og mammografi.

Amning

Der er ikke noget der hindre amning efter injektion af fedtvæv.

UNDER OPERATIONEN

UNDER OPERATIONEN

Operationsbeskrivelse

Efter at Du er bedøvet, lokalbedøves det sted hvor kirurgen vil suge fedtet ud og der hvor fedtet skal sprøjtes ind. Fedtet tages oftest fra mave eller lår. Herefter suges en passende mængde fedt ud gennem en tynd kanyle. Vand og vævsvæsker sies fra og fedtvævet sprøjtes derefter ind under huden og brystvævet med en meget tynd nål. Man sprøjter normalt ca. 100 – 300 ml. fedt ind i hvert bryst pr. behandling.

Ca. 75 % af fedtet vil overleve, så derfor skal der ofte 2 – 3 behandlinger til før det endelige resultat er opnået. Disse behandlinger bør ligge med 3 – 4 måneders intervaller.

Resultatet er permanent med mindre du taber dig meget eller tager ekstremt på.