KORREKTION AF KROPPEN

Bestil tid

Henviste patienter:
86 12 95 00

Private patienter :
69 88 08 50

ARME

OPSTRAMNING AF OVERARMENE.
Med alderen ændrer huden elasticitet sig og trækker sig ikke længere helt så meget sammen som vi er vant til. Dette kan også ske efter større vægttab. Dette kan give anledning til hængende eller ”gyngende” hud på overarmene, kærligt kaldet ”mormor-arme”.

Man kan ikke træne eller slanke sig til fastere hud på armene, men det er muligt at få en kirurgisk opstramning, som fjerner den gyngende fornemmelse. Indgrebet kan ikke foretages uden at der kommer ar. I enkelte tilfælde kan arrene lægges i armhulen, i andre tilfælde kan det blive nødvendigt at supplere med et ar på indersiden af overarmen.

>>Læs mere i menuen herunder

PRIS

PRIS

Priserne er vejledende, da operationerne ofte må individuelt tilpasses. Priserne inkluderer bedøvelse og efterfølgende kontroller. Eventuel indlæggelse er ikke inkluderet med mindre det er angivet i prislisten.

Alle kosmetiske, ikke medicinsk indicerede behandlinger med Filler, Botox og laser er blevet tillagt 25% moms per 1. April 2011.

Grundet indførelsen af den lovpligtige Patientforsikringsbetaling for kosmetiske behandlingssteder per 1. September 2013, pålægges alle patientbetalinger et forsikringsgebyr på 6%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser.

Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. Den offentlige Patientforsikring – modsat patienter som privat vælger behandling på udenlandske hospitaler.

Behandling Pris
Forundersøgelse kr. 700
Overarmsplastik, inkl. fedtsugning, fuld bedøvelse, ambulant kr. 35.000
Tillæg for fedtsugning kr. 15.000
Tillæg for overnatning kr. 5.000
ARME - OPSTRAMNING AF OVERARME/ARMPLASTIK

ARME – OPSTRAMNING AF OVERARME/ARMPLASTIK

Hvem kan få foretaget opstramning af arme?
Ofte drejer det sig om midaldrende kvinder, selv om løsthængende hud på arme også kan ses hos yngre kvinder, typisk efter større vægttab.

Hvad skal du have lavet?
Før operationen skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Kirurgen vil undersøge og måle dine arme. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen præcis din operation. Før operationen er det vigtigt, at du er informeret om arrets placering. Det placeres på indersiden af overarmen og strække sig ned over eller under albueleddet, afhængig af den løse huds udstrækning. Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

Er der risiko forbundet med operationen?
Når en kvalificeret plastikkirurg udfører en armplastik, er komplikationerne sjældne og få. Der er dog altid en risiko forbundet med enhver form for kirurgi. Mulige komplikationer er:

 • Reaktioner på bedøvelsen
 • Infektion, hyppighed under 1%, behandles sædvanligvis med antibiotika.
 • Følelsesløshed, som sædvanligvis er midlertidig
 • Blødning er en ansamling under huden, som eventuelt skal fjernes af kirurgen, hyppighed 3-4%
 • Sårdannelse og dårlig blodcirkulation i huden ved arret.
 • Serom, serøst væskeophobning
 • Hævelse
 • Blødning
 • Trådene kan gå op og dermed åbne operationssåret
 • Nekrose, vævsdød
 • Keloid, brede og tykke ar

Hvordan skal du bedøves?
En armplastik operation foregår ofte i fuld bedøvelse eller lokalbedøvelse og ”rus”, hvilket vil sige, at du sover under hele eller dele af indgrebet.
Det betyder også, at du skal faste 6 timer før operationen, dvs. du må ikke spise senere end 6 timer før operationen. Du må drikke tynde, klare væsker (vand, kaffe/te uden mælk, sød saft og juice uden frugtkød) indtil to timer før operationen.
Du vil vågne umiddelbart efter operationen og kan tage hjem efter ca. 2-3 timer.

Hvordan skal du forberede dig til operationen?
3 uger før operationen skal du

 • Ophøre med at spise lægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre.(Magnyl, Asperin m.fl.), Ibumetin samt andre lægemidler og naturlægemidler, som kan påvirke blodets evne til at størkne, f.eks Q10, fiskeolie eller E-vitamin
 • Holde op med rygning 6 uger inden operationen
 • Aftale hjemtransport med en pårørende, som kan være sammen med dig i de næste 24 timer

På selve operationsdagen skal du tage et brusebad med grundig vask af krop og hår. Undlad denne dag at bruge kropscreme på de områder, der skal opereres.

Hvordan foregår operationen?
Man kan starte med at foretage en lille fedtsugning under den hud, der skal fjernes. Det løsner huden og gør operationen nemmere. Herefter afskæres den løse hud og defekten sys sammen. Der anlægges en komprimerende bandage fra hånd til armhule.

Hvordan har du det efter operationen?
Der kan forekomme smerter umiddelbart efter operationen. Dette vil du kunne afhjælpe ved at tage tablet Panodil 500 mg 2 stk. 4 gange dagligt. I nogle tilfælde vil du have behov for stærkere smertestillende piller, som du får udleveret på klinikken.De første 2 dage må du ikke tage bad, derefter kan du gå i bad, når du har lyst. Forbindingen fjernes, hvorefter Du går i brusebad som Du plejer. Såret tager ikke skade af sæbe/shampoo, bare Du skyller ordentligt efter. Såret duppes tørt med et rent håndklæde hvorefter Du påsætter en stykke ”englehud”, som netop dækker såret, på.
Du bør holde dig selv og dine arme i ro i 2-4 uger samtidig med anvendelsen af støttebandage.

Du bør vente med hårdt arbejde og med at dyrke sport til efter ca. 4-6 uger. Start derefter langsomt op igen. Det er i orden, at du gå en tur, når du føler lyst til det.
Undgå svømning, dampbade og sauna til trådene er fjernet.

Hvornår skal du møde i klinikken til kontrol?
Efter ca. 2 uger skal trådene fjernes. Herefter kontrol efter behov. Efter ca. 3 måneder vil vi gerne se dig til en kontrol. Er du utryg, eller har du spørgsmål i den mellemliggende tid, er du meget velkommen til at kontakte klinikken og eventuelt aftale en tid.

Hvornår er alt normalt igen?
Efter operationen bør du få rigelig hvile, så du tillader kroppen at bruge al energi på ophelingen. Du vil formodentlig fokusere meget på dine ar. I sjældne tilfælde kan sår og eventuelle blå mærker vare i op til 3 uger. Du bør undgå sol direkte på såret i 6 måneder. Det er ikke unormalt, hvis nogle patienter er lidt deprimerede i den første tid. Efter ca. 3 uger vil du se og føle dig bedre tilpas. Hvis du i forvejen har gjort dig klart, at resultatet ikke fremtræder umiddelbart efter operationen, vil du hurtigere blive glad for din operation.

De fleste patienter kan påbegynde arbejdet 1 eller maksimalt 2 uger efter operationen.

Armplastikken ”stopper ikke tiden”, men sætter uret tilbage. Dine arme vil fortsætte med at ældes afhængig af arv og miljø. Effekten af en armplastik er langvarig og dine arme vil fortsætte med at se strammere og yngre ud end før operationen.